23 Eylül 2023 , Cumartesi
Anasayfa / Esenler Haberleri / CHP Esenlere ziyaret

CHP Esenlere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçesine ziyaret .

Cumhuriyet Halk Partisi  Esenler İlçe binasının yerinin yeni yere taşınması üzerine gazetemizin genel yayın yönetmeni  aynı zamanda Esnaf Odası başkanımız Şükrü ŞAHİN ve Oda yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Gönenç ile birlikte İlçe Başkanı Bülent Ütebay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Esenler üzerine ve Esnaf ve Sanatkarların sorunları konuşuldu.

Cumhuriyet  Halk Partisi İlçe başkanı Bülent Ütebay ziyaretten memnun olduklarını belirterek Cumhurtiyet Halk Partisi olarak Esnafımızın menfeatine olabilecek  her türlü  katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Hakkında Şükrü Şahin

Esenlerin Sesi Gazetesini genel yayın yönetmeni.TV Program yapımcısı ve sunucusu .Sarı Basın Kartı var.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi. Günlük yayınlanan Vatan Gazetesi Haber Müdürü olan şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

Göz Atın

1xBet Yeni Adresi Giriş 1XBET GÜNCEL GİRİŞ ADRESİ 1 xBet Mobil Giriş Yeni Giriş Adres

1xBet Türkiye Güvenli Giriş Adresi! Content Yeni giriş 1xbet nasıl? Uygulama Mobil Uygulama Günün Her …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir