30 Nisan 2024 , Salı
Anasayfa / Esenler Haberleri / 78 yıldır zamanı durduran başka bir lider varmı?

78 yıldır zamanı durduran başka bir lider varmı?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 78’inci yıldönümünde Esenler’de anıldı.img_3dd5e581-1793-49e3-9f27-597ce6b97d2b_458_
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78’inci yıldönümünde düzenlenen bir dizi program ile Esenler’de anıldı. 
 
ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK SUNULDU
 
10 Kasım etkinlikleri kapsamında ilk olarak Esenler  Dörtyol Meydanı’nda bulunan Atatürk  anıtına  çelenk sunuldu. İlk tören  Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Esenler Kaymakam Vekili Osman Ateş ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu büste çelenk sundu. 
 
Daha sonra 09.05’te başlanan programa ilçe idari amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci ve vatandaşlar da katıldı. 
 
 
ÖĞRENCİLER, O GÜNLERİ YAŞATTI
 
Atatürk’ü anma etkinlikleri Esenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği programla devam etti. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri izletildi. Öğrenciler, sergiledikleri tiyatro oyunları ve okudukları şiirlerle o günleri tekrar yaşattılar..

 

– See more at: http://esenlerdesonhaber.net/esenler_haberleri/gazi_mustafa_kemal_anildi_n8498_.html#sthash.PCHc4oPj.dpuf

Hakkında Şükrü Şahin

Esenlerin Sesi Gazetesini genel yayın yönetmeni.TV Program yapımcısı ve sunucusu .Sarı Basın Kartı var.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi. Günlük yayınlanan Vatan Gazetesi Haber Müdürü olan şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

Göz Atın

AKP “YALAKASI” DÜZENİN UŞAĞI ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ

Yalakalığın bu kadarına pes Vallahi gerçekler ortada ama gerçekleri söylemeye yüreği yetmeyenlerde ortada. Sözümüz Esenler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir