27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Anasayfa / Esenler Haberleri / CHP belediye başkan adayı Dalkıran: Seçim irtibat bürosu açtı

CHP belediye başkan adayı Dalkıran: Seçim irtibat bürosu açtı

Cumhuriyet Halk Partisi  Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran   Esenler’ de  seçim irtibat bürosu açtı.

Hasan Dalkıran Esenler Nene hatun ,Mimarsinan mahallesinde seçim irtibat  bürosu açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Esenler  İlçe başkanı Cemal Kaya. DP Esenler ilçe Başkanı Satılmış Kandemir, parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları  katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi  Esenler İlçe Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran,  yaptığı konuşmada  bu gün ilçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Nene hatun  mahallemizde  seçim  irtibat bürosunu açıyoruz. Seçimlere yaklaşık 35 gün gibi bir zaman kaldı bu noktada bu 35 günü çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Bun dan dolayıdır ki  Cumhuriyet Halk Partisi Esenler ilçe yöneticilerimizin, ilçe kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, mahalle temsilcilerimizin ve belediye meclis üyelerimizin gece gündüz yatmadan şu 35 günü iyi değerlendirmemiz gerekir” dedi.  

 

Hakkında Şükrü Şahin

Esenlerin Sesi Gazetesini genel yayın yönetmeni.TV Program yapımcısı ve sunucusu .Sarı Basın Kartı var.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi. Günlük yayınlanan Vatan Gazetesi Haber Müdürü olan şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

Göz Atın

Akp “Yalakası” Düzenin Uşağı Esnaf Odası Başkan Vekili

Yalakalığın bu kadarına pes Vallahi gerçekler ortada ama gerçekleri söylemeye yüreği yetmeyenlerde ortada. Sözümüz Esenler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir