3 Mayıs 2024 , Cuma
Anasayfa / Esenler Haberleri / İBB’den malzeme  desteği

İBB’den malzeme  desteği

İBB’den malzeme  desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilçemizde  faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteği verdi.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi   Kemer stadında    12 Amatör spor kulüplerine malzeme desteği verdi.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ”

İBB ‘nin malzeme dağıtım programından sonra konuşan  CHP   İlçe Başkanı Bülent Ütebay, “Esenler İlçemizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım töreni için burada bulunuyoruz. Bu noktada ilçemizdeki gençleri hatırlayarak spor kulüpleri

ne verilen desteğin artarak devamını diliyor ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerine ve ulaşım personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Esenler Kulüpler birliği önceki dönem  başkanı Hakkı Çakır ise yaptığı konuşmada ” Sporun gelişmesinde amatör kulüplerimiz ve sporcularımız  büyük etken oluyor. Bende bir zamanlar bu sahalarda ter dökmüş ve çocukluğumun en güzel günlerini buralarda yaşamış, yoksulluğun ne demek olduğunu bilen birisi olarak, yapılan bu yardımların spor yaşamında ne kadar anlamlı olduğunu çok iyi  biliyorum. Bu  noktada  amatör kulüplerimizin ve sporcularımızın gelişimine yapılan anlamlı  desteklerin bununla sınırlanmamasını başka alanlarda da devam etmesini   diliyorum”dedi.

Hakkında Şükrü Şahin

Esenlerin Sesi Gazetesini genel yayın yönetmeni.TV Program yapımcısı ve sunucusu .Sarı Basın Kartı var.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi. Günlük yayınlanan Vatan Gazetesi Haber Müdürü olan şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

Göz Atın

AKP “YALAKASI” DÜZENİN UŞAĞI ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ

Yalakalığın bu kadarına pes Vallahi gerçekler ortada ama gerçekleri söylemeye yüreği yetmeyenlerde ortada. Sözümüz Esenler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir