26 Nisan 2024 , Cuma
Anasayfa / Esenler Haberleri / 2011 yılının en başarılı ilçesi bağcılar mış!

2011 yılının en başarılı ilçesi bağcılar mış!

2011 yılının en başarılı belediyesi Bağcılar imiş!
İstanbul Radyo Yayıncıları Birliği, Bağcılar’ı yılın en başarılı ilçesi seçti. Radyo dinleyicilerine sorularak yapılan değerlendirmede Bağcılar yüzde 48’le “Yılın En İyi İlçesi” seçildi. Başkan Çağırıcı, ödülünü Birlik Başkanı Ali Sadık’ın elinden aldı.

İstanbul Radyo Yayıncıları Birliği, Bağcılar ilçesini yılın en başarılı ilçesi seçti. Birliğe bağlı radyoların dinleyicilerine sorarak gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Bağcılar en başarılı ilçe seçildi. Birlik Başkanı Ali Sadık, “Dinleyicilerimize ‘sizce en başarılı ilçe hangisi?’ diye sorduk ve yüzde 48 oranında Bağcılar sonucu çıktı” dedi.

Bu dinleyicilerin büyük çoğunluğunun da Bağcılar’da ikamet etmediğini ifade eden Sadık, “Ya Bağcılar’a gelip gidiyorlar, ya Bağcılar’da ikamet eden bir akrabaları, arkadaşları var. Onun için Bağcılar’daki çalışmaları başarılı bulduklarını ifade ediyorlar” diye konuştu.

ÇAĞIRICI’YA YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Bağcılar’ın en değerli ilçe seçilmesinin ardından, ilçede yürütülen hizmetlerden dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya “Yılın En İyi Belediye Başkanı” ödülü verildi. Plaketi, Birlik Başkanı Ali Sadık’tan alan Çağırıcı, Radyo Yayıncıları Birliği’ne teşekkür etti. “Almış olduğumuz ödüller bizi daha da teşvik ediyor” diyen Çağırıcı, “Dinleyicilere sorularak yapılan bir değerlendirme sonucunda Bağcılar’ın ‘En Başarılı İlçe’ seçilmesini de çok önemsiyorum. Demek ki yapmış olduğumuz çalışmalar, vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılanıyor. Ben bu ödülü Bağcılarlı hemşehrilerim adına alıyorum” dedi.

Ayrıca Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, 2010 yılında görev yapan Bağcılar Emniyet Müdürü Nihat Çulhaoğlu ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz de ödüle layık görüldü. Çulhaoğlu’nun ödülünü onun adına Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen alırken, Necati Karagöz’ün plaketini ise AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk aldı.

 

Hakkında Şükrü Şahin

Esenlerin Sesi Gazetesini genel yayın yönetmeni.TV Program yapımcısı ve sunucusu .Sarı Basın Kartı var.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi. Günlük yayınlanan Vatan Gazetesi Haber Müdürü olan şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

Göz Atın

AKP “YALAKASI” DÜZENİN UŞAĞI ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ

Yalakalığın bu kadarına pes Vallahi gerçekler ortada ama gerçekleri söylemeye yüreği yetmeyenlerde ortada. Sözümüz Esenler …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir